Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Blog van en over Astrum Groen

Slimme oplossingen voor meer opbergruimte in je tuin: Creëer ruimte en rust

| Blog

De tuin is een plek waar je kan ontspannen en genieten van de rust, maar soms vergeten we de praktische kant een beetje. In veel tuinen is er een terugkerend probleem, er is niet genoeg rekening gehouden met opbergruimte. Of gaandeweg komen er steeds meer dingen bij doordat de gezinssamenstelling of omstandigheden veranderen. Het valt dan op dat er van alles rondslingert door gebrek aan opbergruimte. Fietsen worden ergens willekeurig neergezet of in een haag geparkeerd. Gereedschap ligt te verpieteren en andere spullen verdwijnen in loze hoekjes, ergens tegenaan of stapelen zich op. Het zorgt voor een rommelige indruk en geeft onrust.

Hovenier én ambassadeur

| Blog

Wij voelen ons als hoveniers niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van mooie tuinen, maar we zijn eigenlijk ook een soort van ambassadeur op het gebied van duurzaamheid en biodiversiteit.

Een tuin ontwerpen doe je zo

| Blog

Een tuin ontwerpen is niet zomaar gedaan. Vaak heb je zelf al een hoop ideeën over hoe je tuin er moet zien. Toch is het altijd verstandig om er een professionele ontwerper bij te betrekken. Zeker als het om een groter project gaat.

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: