Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Voor wie ontwerpen wij

Wij ontwerpen tuinen en groene buitenruimtes voor particulieren, bedrijven, de onderwijssector en (kleinschalige) zorginstellingen. Voor iedereen en iedere plek waar een groene levende en duurzame tuin of buitenruimte de wens is. Een tuin of buitenruimte die niet alleen heerlijk is om in te vertoeven, maar ook bijdraagt aan het bevorderen van de biodiversiteit en daarnaast klimaatbestendig en duurzaamheid is.

En of het nu gaat om het ontwerpen van een particuliere tuin of een duurzame bedrijfstuin maak voor ons geen verschil. Net als de omvang van de tuin, wij ontwerpen net zo lief een klein stadstuintje als een grotere tuin bij een kantoorpand.

Naast het ontwerpen van de tuin, richten wij ons ook op geven van (duurzaam) tuinadvies en het maken van beplantingsplannen. Een specialiteit binnen het vak van tuin- en landschapsontwerp is onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid, klimaat en biodiversiteit. Denk hierbij aan regenwaterinfiltratie, regenwateropvang, groene gevels, groene daken en uitgebreide kennis op het gebied van (inheemse) beplanting.

Dit heeft geresulteerd in het ontwerpen van:

Diverse klimaatbestendige tuinen met alle bijkomende benodigde voorzieningen Levende tuinen met toepassing van uiteenlopende duurzame oplossingen en elementen. Natuurrijke tuinen waarbij biodiversiteit bevorderd wordt

Wil je een

vrijblijvend gesprek?

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: