Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Verdiepte fietsenstalling

Ontdek de functionele en fraaie verdiepte fietsenstalling, een perfecte oplossing voor het veilig en weersbestendig stallen van je fiets in de voortuin. Deze discrete opslagruimte biedt bescherming aan je kostbare tweewieler zonder te veel ruimte in beslag te nemen of opvallend aanwezig te zijn.

Onze fietsenstallingen hebben een solide constructie en een duurzaam dak, dat optioneel met Sedum bedekt kan worden voor een groen accent. Kies voor verlichting en elektriciteitsvoorzieningen voor voldoende licht wanneer nodig. Een bewegingssensor en een deur of rolluik dragen bij aan oriëntatie en veiligheid, extra bescherming tegen fietsendieven.

De verdiepte fietsenstalling is ideaal als er geen achterom is naar de achtertuin of geen tuinschuur aanwezig is. Het biedt een uitstekende oplossing voor het beschermen van je fiets of scooter tegen de elementen en diefstal. Optionele stopcontacten zijn beschikbaar voor gebruikers van elektrische fietsen of scooters, waardoor opladen eenvoudig wordt. Het groene dak geeft een aangename aanblik en biedt een stukje natuur zonder overlast voor de buren.

Elke fietsenstalling wordt op maat gemaakt, inclusief hellingbaan en diepte voor moeiteloos in- en uitrijden. Stahoogte wordt in overleg bepaald, duurzame betonelementen worden gebruikt voor de keerwanden tot grondniveau, wat bijdraagt aan de levensduur. Het gebruik van onbehandeld Europees Douglas hout zorgt voor duurzaamheid. Optioneel kunnen we het hout verven voor betere bescherming en een decoratieve uitstraling met verschillende profielplanken. Kortom, onze verdiepte fietsenstallingen combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid perfect.

Voor een groene uitstraling kunnen we rondom de fietsenstalling beplanting aanbrengen, variërend van een haag tot klimplanten. We adviseren graag over de mogelijkheden.

 

Zoek je een

Groene Vakman?

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: