Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Thema's Astrum Groen

Eigentijdse tuin

Of je nu een kleine of een grote tuin hebt, met een paar eenvoudige aanpassingen wordt je tuin een waar lustoord voor vogels, vlinders en kleine diertjes. De aantrekkingskracht wordt extra groot wanneer je de principes van De Levende tuin als leidraad aanhoudt. En welke onderdelen de beste lokmiddelen zijn, vertellen we je graag. Met de juiste planten, bloemen en vruchten is elke tuin onweerstaanbaar.

Natuurlijke tuin

Dat een tuin noodzakelijk een natuurlijk karakter moet hebben is hierin een fabeltje. Iedere tuin, ongeacht de stijl kan een levende tuin worden. En in zo’n tuin valt veel te zien en te beleven. Met de juiste aanpassingen en inzet verblijven er in jouw tuin veel plant- en diersoorten. Dan is ook je tuin een wezenlijk onderdeel van de natuur in de buurt en de stad. Met een natuurvriendelijke tuin draag je bij aan een gezonde leefomgeving.

Eijgentijdse Tuin, Astrum tuin en groenprojecten

Wil je een

Eigentijdse Tuin?

Balans tussen leven en beleven

Met deze ingrediënten bij de hand laten wij je eenvoudig zien hoe de tuin in relatie tot jezelf, het huis en de omgeving tot stand kan komen. En onze tuinen zijn allemaal anders. Ze zijn het resultaat van het vinden van balans: tussen mooi en functioneel, tussen leven en beleven.

Genieten in jouw tuin

Opzoek naar meerwaarde in je tuin? Creëer een Levende Tuin. In drukke tijden een heerlijke plek om even tot rust te komen. Ga dichter bij de natuur staan en sta open voor wat de natuur te bieden heeft. En het mooie van een tuin is dat we alles kunnen maken wat we willen, van een strakke designtuin tot een natuurlijke oase. Altijd al iets met groen en tuinen willen doen?  Dan zijn de principes van De Levende Tuin een goed begin om te komen tot het echte genieten in de tuin.

Makkelijk in onderhoud

Geen groene vingers? Geen probleem, een Levende Tuin is makkelijk in onderhoud. Wij laten je graag zien hoe je met de natuur mee kunt werken en denken.

Wil je een

Eigentijdse Tuin?

Genieten in je eigen tuin

Met een levende tuin creëer je een groene eigentijdse tuin. Je voorziet niet alleen in de eigen behoefte, maar ook in die van vogels, vlinders, bijen, insecten en kleine zoogdieren. Het zijn de Levende tuin-principes, die je tuin laat leven. Het principe van De Levende Tuin kan overal toegepast worden, in ieder tuin en stijl.

Een levend schilderij  

Neem de principes als leidraad en maak je tuin in de gewenste stijl. Of je kiest voor strakke vormen en vlakken of speelse organische vormen is aan jou. Het groen met alle geuren en kleuren maakt van elke tuin een bron van verleiding voor mens en dier. Dus niet alleen de vormgeving of stijl maakt de tuin. Dit is alleen nog maar een stilleven, een kader. Een tuin laten leven, je er in thuis voelen, vraagt om de juiste ingrediënten.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: