Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Werkwijze Astrum Groen

Samenwerking met tuinontwerpers

Afhankelijk van de omvang van het werk wordt het uitwerken hiervan gedaan door een ervaren tuinontwerper of tuinarchitect. Astrum werkt hierin samen met uitsluitend ervaren professionals. Gaat het om een bescheiden tuin, dan doen wij dit werk zelf.

Er wordt rekening gehouden met tal van zaken zoals de omgeving, belangrijke elementen in de tuin, de situering van de tuin, de stijl van het huis, het interieur, duurzaamheid en biodiversiteit. Het ontwerp bundelt alle verzamelde informatie en geeft de tuin een vastere vorm.

Tuinontwerp nodig? Astrum tuin en groenprojecten

Wil je een

Tuinontwerp?

Definitief tuinontwerp

Zijn de laatste wijzigingen aangebracht, dan wordt het definitieve ontwerp opgemaakt. Indien het werk dit verlangd maken wij een matenplan, detailtekeningen en een beplantingsplan.

Optioneel is een uitwerking van één of meerdere 3D-tekeningen. Wanneer je het lastig vindt om een voorstelling te maken van de nieuwe tuin kan dit een goed hulpmiddel zijn.

Bij de presentatie van het ontwerp tonen wij alle materialen die in de tuin worden verwerkt, samen met de voorgestelde beplanting.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: