Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Over Astrum Groen

Duurzame hovenier

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dat stelt ons in staat om – uitgaand van duurzaamheid – maatwerk te leveren aan diverse doelgroepen. Duurzaam ondernemen, het op een verantwoorde manier bezig zijn met groen, zit in onze genen. Zo leggen wij levende particuliere tuinen en bedrijfstuinen aan die bijdragen aan een prettige en gezonde leefomgeving.

Ecologische hovenier

De afgelopen jaren zijn we steeds meer bewust van mens, dier en natuur. In onze ogen zeer terecht en belangrijk. Dit is terug te zien in de tuinen die wij aanleggen. Het zijn tuinen waar goed over nagedacht is. Waar de natuur volop aanwezig is en kan groeien en bloeien. Waar vogels, vlinders en andere diersoorten zich prettig voelen en waar de mens intens geniet.

Zoek je een

Groene Vakman?

Wil je ook een positieve bijdrage leveren aan mensen, dieren en de natuur?
Kies voor een ecologische hovenier.

Ons werkgebied

Werkgebied Astrum tuin en groenprojecten

Werkgebied Astrum tuin en groenprojecten

 

Zoek je een

Groene Vakman?

Natuurlijke materialen in de tuin

Met de realisatie van onze ecologische tuinen wordt vanaf het tuinontwerp nagedacht over deze natuurlijke processen. We denken na over de toepassing van natuurlijke materialen, waardevolle sierbeplanting, biodiversiteit, de locatie en mate van onderhoud. “Hoe zal de plant hier groeien, in plaats van, “Ik wil dat de plant hier gaat groeien.”

Wilde Weelde

Astrum Groen is aangesloten bij vakgroep Wilde Weelde. Dit is een vakvereniging van bedrijven, verspreid door heel Nederland, die milieubewust werken vanuit een ecologische visie aan een natuurrijke omgeving. Wij staan volledig achter de principes en de visie van de Wilde Weelde om milieubewust, vanuit een ecologische visie, te werken. Dit doen we door de principes in ons werk toe te passen.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: