Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Speelhuisjes

Ervaar het plezier van buiten spelen met een houten speelhuisje in je tuin, speciaal ontworpen voor zowel kleine als grote kinderen. Een eigen plekje in de tuin biedt kinderen de vrijheid om eindeloze avonturen te bedenken of een eigen winkeltje te spelen, waardoor het plezier onbegrensd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden en diverse soorten speelhuisjes? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek waarin we jouw ideeën bespreken en alvast een indicatie geven. Voor wie verder wil gaan, kunnen we aan de hand van een tekening alles tot in detail afstemmen.

We bieden het complete plaatje aan, inclusief een duidelijke omschrijving en prijsopgave. Na een akkoord, kunnen we de voorbereidingen starten. De bouw van het speelhuisje vindt plaats in onze werkplaats of direct in de tuin, afhankelijk van jouw voorkeuren, beschikbare ruimte en mogelijkheden.

Of je nu gaat om een huisje voor een knus hoekje of een verhoogde variant, onze speelhuisjes passen in vrijwel iedere tuin. Met verschillende stijlen, van natuurlijk tot Hobbit, stoer of strak, en extra's zoals een zandbak of vlondertje, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Laat je kinderen de wereld verkennen in een veilige omgeving waar ze kunnen dromen, ontdekken, luieren, kletsen en de mooiste avonturen kunnen beleven. Geef ze de ruimte om op te groeien en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Zoek je een

Groene Vakman?

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: