Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Diensten Astrum Groen

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin is vooraf lastig te bedenken. Vaak weet je wel dat het nodig is, of dat je iets anders wilt. Maar wat wil je dan? En hoe gaan we dat realiseren?

Ideeën voor tuinrenovatie

Een eerste belangrijke stap is opschrijven wat je voor ogen hebt. Sluit hierin niet direct ideeën uit, schrijf ook dingen op die je graag wilt, maar waarvan je denkt dat het niet kan.
Het renoveren van je tuin is bij ons in goede, groene handen. In overleg brengen we de wensen in kaart en realiseren we de perfecte tuin.

Tuinrenovatie door Astrum tuin en groenprojecten

Zo weet je al veel beter wat je wensen en behoeften zijn. Met dit zogenaamde voorwerk voorkom je in het gehele traject, van ontwerp tot uitvoering en ook het onderhoud, problemen en misverstanden. Een goede start is het halve werk.

Wensenlijst voor jouw nieuwe tuin

Om de gedachten over je tuin te ordenen is het mogelijk verschillende wensenlijsten door te lopen. Wanneer je het lastig vindt om de lijst in te vullen, lees deze dan alleen door en zoek enkele afbeeldingen die tot de verbeelding spreken.

De tuinwensen-lijst kan je hier downloaden.

Tuinrenovatie door Astrum tuin en groenprojecten

Zoek je een bedrijf voor

Tuinrenovatie?

Inspiratie voor een nieuwe tuin

Zoek, knip, scheur en print afbeeldingen uit. Maak hiervan een eenvoudige collage met enkele aantekeningen. Eventueel kunnen gezinsleden en mogelijk ook andere gebruikers van de tuin hetzelfde doen.

Indien er meerdere wensenlijstjes zijn, kun je deze naast elkaar houden. Dit kan enorm leuke ideeën opleveren. Door hiernaar te kijken en erover te praten ontstaan er al direct meer inzicht in het uiteindelijke ontwerp van je nieuwe tuin.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: