Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

De kunst van het maken

Een tuin ontwerpen

Het maken van een tuinplan kan simpel lijken, Iets wat je tussen neus en lippen doet. Maar het genieten van een goed ontwerp, als je door de tuin rondloopt, nieuwe dingen ziet, de sfeer voelt en geraakt wordt, dat is een heel speciale ervaring, iets wat je niet kunt vastpakken.

In een tuin is groen heel belangrijk, samen met dingen zoals stenen, hout en beton. Deze dingen maken de tuin en buitenruimte echt, ze vormen de structuur. Een goede tuin komt pas tot leven als de combinatie van deze dingen je een bepaald gevoel geeft.

Het is de kunst van het maken, dingen zo samenbrengen dat ze je raken en een fijne sfeer maken, een goed gevoel geven. Het soort tuin waar je rust kunt vinden, je zintuigen geprikkeld worden, en je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

De balans tussen creativiteit en functionaliteit, ze komen samen en vormen een tuin die perfect past bij jouw behoeften en wensen.

Maar ook al is het makkelijk om hierover te praten, het is een stuk moeilijker om te maken.

Ontwerpers van levende tuinen en buitenruimtes

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van levende, duurzame, klimaatbestendige en natuurlijke tuinen en buitenruimtes. De tuinen en buitenruimtes die wij ontwerpen zijn rijk aan biodiversiteit en ecologisch verantwoord, zo duurzaam mogelijk en afgestemd op de gebruiker en de omgeving.

Passie voor groene ruimtes

Elke tuin of buitenruimte heeft zijn eigen verhaal. De ontwerpen variëren in vorm en functie, maar ze delen altijd dezelfde kern: levend, duurzaam en klimaatbestendig. Want ieder ontwerp is gemaakt door een ontwerper die een sterke band heeft met de natuur, iets wat is en blijft, de passie voor groene ruimtes. Dit weerspiegelt zich in onze ontwerpen.

Professionaliteit en vakmanschap

Herkenbaar is de evenwichtige stijl in de ontwerpen, waarbij de kunst van eenvoud en functie naadloos in elkaar overvloeien. De materialen waarmee wordt gewerkt zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, duurzaamheid, ecologische voetafdruk en herkomst. Ze zijn authentiek en waar mogelijk herbruikbaar, en vormen zo de basis voor tuinen en buitenruimtes die zowel visueel aantrekkelijk zijn als ecologisch verantwoord. De planten die wij gebruiken zijn zoveel mogelijk inheems en aangepast aan de omgeving en het klimaat.

Iedere nieuwe ontwerpaanvraag wordt met professionaliteit en vakmanschap benaderd, wat resulteert in groene ruimtes die de verbinding met de natuur stimuleert. Ervaar een plek waarin tuinen en buitenruimtes verder gaan dan alleen een aanvulling op het gebouw, een levende tuin en buitenruimte laat je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven.

Wil je een

vrijblijvend gesprek?

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: