Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Thema's Astrum Groen

De levende tuin

Jouw bedrijfstuin duurzaam inrichten en onderhouden? Dit doen we door de principes van De Levende Tuin toe te passen. De Branchevereniging VHG heeft hiervoor een manual samengesteld. Een handleiding vol met achtergrondinformatie over de Levende Tuin. Ideaal om bij de hand te houden bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van jouw tuin.

Milieulijst door het RVO

Branchevereniging VHG en NL Greenlabel hebben zich ingezet om investeringen in De Levende Tuin op te nemen in de Milieulijst die jaarlijks opgesteld wordt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De levende tuin. Astrum tuin en groenprojecten

Wil je een

Levende Tuin?

Kwaliteit van de leefomgeving

Het gaat niet alleen om het toepassen van duurzame materialen, maar ook om een tuin die bijdraagt aan de kwaliteit van de leefomgeving. Bijvoorbeeld hergebruik van materialen en materialen die lang meegaan en onderhoudsarm zijn.

De juiste beplanting op de juiste plek vraagt minder onderhoud en biedt voedsel, veiligheid en gelegenheid voor voortplanting. Denk hierbij aan kleine zoogdieren, vogels, vlinder en bijen. Ook het gebruik van dakgroen en gevelgroen vergroot de biodiversiteit.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: