Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Diensten Astrum Groen

De levende tuin

Een levende tuin is een tuin waarin je de natuur kunt zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Met creëren we door gebruik te maken van veel groen en natuurlijke materialen. In zo’n oase is het heerlijk toeven voor mens én dier. Bovendien biedt een levende tuin tal van voordelen. Het geeft energie en voert regenwater af. Daarnaast verhoogt zo’n tuin de waarde van jouw woning.

De omheining van de tuin

De omheining van een levende tuin leeft mee. Het biedt niet alleen beschutting, maar is ook toegankelijk voor kleine dieren. Van oude stenen bijvoorbeeld, zijn prachtige stapelmuren te maken. Met schuilplaatsen voor dieren en ruimte voor planten. Wist je dat een meidoorn als haag meer privacy en bescherming biedt dan een schutting?

Wil je ook een

Levende Tuin?

De Levende Tuin, Astrum tuin en groenprojecten

De levende tuin, Astrum tuin en groenprojecten

Wil je ook een

Levende Tuin?

Natuurlijke omheining

Een natuurlijke omheining is duurzaam en wordt met de jaren alleen maar mooier en beter. Groen aan, of in de omheining heeft ook meerwaarde voor het milieu. Het zorgt voor verkoeling van de omgeving en het neemt fijnstof op uit de lucht. Bovendien: een houten schutting moet ooit worden vervangen.

Groene tuinspecialisten

De hoveniers van Astrum zijn groene specialisten en weten alles van levende materialen. Wij helpen je graag met adviezen en tips, ontwerp, uitvoering en onderhoud van de levende tuin.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

Astrum tuin en groenprojecten
Zonnehof 123
2632 BJ Nootdorp
T 015 750 49 48
info@astrumgroen.nl
Aangesloten bij VHG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: