Skip to main content

015 750 49 48 | info@astrumgroen.nl | Contact |

Algemene voorwaarden consumenten en bedrijven

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de VHG. In deze algemene Consumentenvoorwaarden en Algemene Business-to-business voorwaarden zijn de spelregels vastgelegd die over en weer gelden. Hierin staan de rechten als u klant bent of wordt van Astrum, een dienst of product bij ons afneemt of een contract afsluit. Het gaat erom wat u van Astrum kunt verwachten en wat wij van u mogen verwachten. 

De kleine lettertjes

Onze klanten en opdrachtgevers weten dus precies onder welke voorwaarden wij leveren, betalen, verkopen en inkopen. Met algemene voorwaarden is het indien nodig direct duidelijk welke rechten en plichten er gelden. We hoeven er dan niet over te onderhandelen. De kleine lettertjes? wij zijn er duidelijk over!

Voorwaarden lezen

De Algemene Consumenten voorwaarden zijn in het SER- overleg tussen de VHG en de Consumentenbond tot stand gekomen.


NB. De algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd wijzigen. Zie voor de meest recente voorwaarden de website van de VHG.


De algemene Consumentenvoorwaarden en Algemene Business-to-business voorwaarden kunt u in PDF downloaden en lezen:

  • De Algemene Consumentenvoorwaarden (1-1-2019) kunt u hier downloaden
  • De Algemene Business-to-business voorwaarden (19-06-2019) kunt u hier downloaden

Een klacht?

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten en werken voortdurend aan de kwaliteit van het werk. Helaas kunnen wij niet altijd een fout of misverstand voorkomen.

Wanneer dit voorkomt en u een klacht heeft, dan willen wij dat graag weten. Wij willen u dan een passende oplossing bieden en kijken waar de fout of misverstand door is ontstaan. 

Garantie

Wij willen u kwaliteit en de garantie bieden dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. Mocht er toch iets zijn waar u mee zit, dan kunt u hierop terugvallen zodat eventuele schade of fouten worden hersteld.